Afacere Online Internationala


EȘTI CEEA CE CAUT?

ACTIV

Se spune că activitatea fizică stimulează gândirea, iar gândirea reprezintă 80% din potențialul tău ca ființă umană. Dacă trezirea dis de dimineață dă sens vieții tale, iar interacținuea socială este felul tău de-a fi atunci ești exact persoana de care am nevoie. Implică-te alături de mine și vei avea parte doar de satisfacții.

AMBIȚIOS

Mocnește în tine o dorință arzătoare de a realiza un anumit lucru? E acel ”ceva” care nu-ți dă pace? Ești dispus să faci tot ce ține de tine să transformi dorința în realitate? Da!? SUPER! Ambiția ta va inspira! Trebuie să te găsesc cât mai repede posibil!

MOTIVAT

Motivația este încununarea succesului, îți conferă ”titlul de campion”, te va conduce la îndeplinirea acelei dorințe arzătoare. Aceasta te va ajuta pe tine și afacerea ta să realizați lucruri minunate dacă ești dispus să muncești din greu, setat cu o mentalitate de învingător.

ETIC

Toate cele de mai sus sunt extrem de importante și pentru asta trebuie să le dăm o valență pozitivă. Etica profesională îți aduce garanția unei satisfacții IMENSE, atunci când tot ce realizezi este prin integritate, respect, efort, sacrificiu și devotament. Toate astea ne ajută să pastrăm un echilibru de mulțumire între noi și comunitatea din care facem parte. Sau cum îmi mai place mie să spun, pe acolo pe unde trecem, ”să lăsăm loc de bună ziua”.

Dacă într-adevăr EȘTI CEEA CE CAUT atunci îți mai rămâne un singur lucru de realizat! STARTUL în propria ta afacere!

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

DE CE AFACEREA MEA?

Pentru O MULȚIME de lucruri MINUNATE: este genul de afacere unde nu-ți trebuie experiență anterioară, nu ai nevoie de cursuri de calificare, iar vârsta nu este un impediment, și bineînțeles nu ești legat de o locație anume și nici nu trebuie să lucrezi la normă, iar odată avansat în funcție nu-ți vei mai pierde titlul niciodată, chiar dacă vei hotărî că pentru o perioadă să iei o pauză.

Este afacerea care, de la un anumit nivel, o poți lăsa moștenire copiilor în special, urmașilor în general, dându-le acceptul legal să-ți continue frumoasa ta muncă de peste ani.

Și mai presus de orice,

indiferent de vremurile în care trăim și indiferent de numele pe care-l transmite, de la afacere online, „fă bani online”, „bani pe internet” la „lucru de acasă”, „afacere multinațională”, sau „un venit suplimentar online” și câte și mai câte, această afacere va rămâne mereu o sursă de inspirație și de conectare între generații.

Oricine poate lucra câteva ore pe săptămână, pe lângă actualul loc de muncă sau cu normă întreagă din confortul casei personale cu deschidere către întreaga lume, însă SUCCESUL va fi garantat doar celor activi, ambițioși și motivați.

  ”Fii tu busola care-ți arată cărarea spre SUCCES...”

Oportunitatea mea de afacere:

Afacere Online Internationala

INDIVIDUAL

Aici este începutul! Tu și eu în sesiuni de instruire unu-la-unu care îți vor dezvolta potențialul. Vei primi de la mine toate informațiile esențiale pentru un START de EXCEPȚIE.

ECHIPĂ

Știind deja cunoștințele de bază vei fi prezentat echipei mele – oameni de succes, de la care, prin intermediul seminariilor online de formare o să înveți diverse tehnici de succes.

COMUNITATE

Acum poți împărtăși întregii comunități din care faci parte ideile de succes despre afacerea ta prin intermediul online-ului, pe diverse rețele sociale, sau prin întâlniri și evenimente organizate.

FĂRĂ LIMITĂ!

Aici toți pornim la egalitate și fiecare se evidențiază prin viziunea personală și drumul pe care decide să-l urmeze. Succesul tău nu este decis de alte persoane, ci mai degrabă de efortul și munca ta, ceea ce înseamnă că într-adevăr totul este FĂRĂ LIMITĂ...

Pentru cei care doresc să câștige o sumă suplimentară cuprinsă între 100 - 400 euro pe lună, activând cu jumătate de normă, câteva ore pe săptămână.

Pentru cei care caută să câștige un extra venit de 400 - 2000 euro pe lună, lucrând alături de mine pentru a-și dezvolta și mentora o echipă proprie.

Așa cum te-am ajutat pe tine să devii un lider, la fel vom face și cu cei din echipa ta, îi ajutăm să se dezvolte și să ajungă lideri în echipele lor. Asta îți va aduce venituri mari între 2000 - 20000+ euro pe lună.

Venitul pasiv sau „De la antreprenor la drept de autor”

Discutăm? Trimite-mi un mesaj

Ai putea să fii următoarea persoană din echipa mea cu realizări excepționale. Împreună putem construi o afacere de succes, iar din partea mea vei avea tot suportul ... pe viață!

Tot ce trebuie să faci e să ai o mentalitate pozitivă și să îți dorești să înveți un stil de lucru modern. În prezent, îmi construiesc afacerea la scară internațională și sunt dornic să îi ajut pe cei care vor să-și schimbe viața. 

Dacă și tu gândești la fel, atunci contactează-mă azi, completând formularul alăturat cu câteva informații despre tine, despre ce dorești să obții de la o aface online internationala.

Promit să-ți răspund în maxim 24 de ore.

Aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună. Cu aleasă considerație,

Afacere Online Internationala

Întrebările tale:

În calitate de mentor personal, voi lucra cu dvs. chiar de la început. Sprijinul este 24/7, atât din partea mea, cât și de la sutele de proprietari de afaceri din cadrul echipei noastre.

Bineînțeles. Scopul acestei afaceri este înmulțirea timpului tău. Chiar asta este indicat pentru început, să lucrezi pe lângă actualul tău loc de muncă, iar pe viitor, în funcție de cât timp decizi să oferi acestei afaceri, veniturile tale vor fi mult mai consistente.

Un singur lucru trebuie să reții: afacerea noastră este despre cum să lucrezi inteligent, nu cât mai din greu. Recomandare mea este să aloci minim cinci ore pe săptămână.

Scopul acestei afaceri este acela de a genera contacte calitative prin intermediul internetului, contacte care se transformă în clienți consumatori și parteneri de afacere. Clienții consumatori trebuie să devină clienți frecvenți, iar partenerii de afaceri trebuie să aibă posibilitatea de a participa la cursuri de formare online.

Dar cel mai important lucru este să creezi un sistem duplicabil, pe care îl poți face cu puțin efort alături de echipă. Această afacere te ajută să-ți transformi rapid partenerii de afacere în lideri care își ating obiectivele.

Ca orice afacere, efortul este necesar pentru a avea succes. Viteza succesului dvs. va depinde de modul în care sunteți angajat în realizarea obiectivelor. Personal, mă uit să lucrez cu oameni care sunt auto-motivați, cu atitudine și care sunt dispuși să învețe. Cu aceste trăsături suntem gata să începem călătoria!

Sigur că poți! Instruim oameni peste tot, la nivel mondial. Această oportunitate de afaceri este disponibilă în 160 de țări din întreaga lume.

Alte pasiuni dragi: