Atitudinea este totul de Jeff Keller

 

 

 

Hei! Azi aș începe cu o întrebare:

 

        În viață vreți totul sau nimic? Ce este totul? Mai mult decât nimic, îmi veți spune. Pare destul de logic, nu? Dar ca să te bucuri de acel tot, întreg, aveți nevoie să fiți implicați din toate punctele de vedere.

        Cu alte cuvinte, atitudinea este totul! N-o spun eu, ci Jeff Keller, un fost avocat a cărui libertate a fost îngrădită de rutina zilnică și care a reușit la un moment dat să descopere și să evadeze spre ceea ce urma să iubească la nebunie – oratoria.

 

Ce minunat!

        Iubesc oamenii care luptă să-și descopere plăcerile vieții și mai ales să activeze în domeniul respectiv tot restul vieții lor. Pentru că nimic nu este mai plăcut în viață decât să faci ceea ce iubești cu adevărat. Dar esența acestei cărți nu este neapărat despre el – autorul, chiar dacă ne oferă multe exemple trăite pe „propria piele”, ci este mai ales despre ce trebuie să facem noi pentru a ajunge cât mai repede la lucrurile care ne aduc fericirea.

 

Atitudinea este totul - Liviu C Tudose - liviutudose.ro

        „Alege cuvinte care te vor îndrepta în direcția scopurilor tale” ne spune Jeff Keller și repetă-le la infinit până când vei vedea acele schimbări care te frământă necontenit.

 

Și dacă asta nu este destul?

 

        Dacă pur și simplu vă cam săturați de rutina zilnică și simțiți acolo în interiorul vostru că trebuie să urmați un anumit ritual ce are ca scop descoperirea libertății? Ehhh, da! Aici intervin cuvintele magice „atitudinea este totul”!

 

         Atitudinea care face diferența între ce ați fost până mai ieri și cei vreți să deveniți începând de mâine. Posibil să fie greu, dar în același timp poate să fie și frumos. Până la urmă este o chestiune de frică sau de curaj… depinde din ce parte a eu-lui tău priviți întreg ansamblul.  Doar că…  „a fugi de propriile temeri este o strategie sortită eșecului”.

 

        Oare atitudinea dă naștere perseverenței sau chiar perseverența îți conturează atitudinea?  Eu știu răspunsul. Probabil o să-l cunoașteți și voi dacă aruncați câte-un ochi peste „Atitudinea este totul ” a lui Jeff Keller, o lectură care vă motivează, vă inspiră să vreți mai mult de la persoana întâi! 🙂

 

Continuă! Nu vei regreta - Liviu C Tudose - www.liviutudose.ro - Atitudinea este totul

 

Cu o atitudine de învingător,
Liviu 😉

 

P.S.: Voi… cum stați cu atitudinea? 😛 

 

_____
E posibil ca aceaste rânduri să fie adevărate.

Până la proba contrarie, considerați articolul un pamflet. 🙂

 

 

Apreciez recomandarea acestui articol:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Atitudinea este totul – Jeff Keller […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Supraviețuirea unei civilizații. Cercul de Foc - Liviu C Tudose - www.liviutudose.ro - Achiziționează exemplarul tău - Pop-up

Dacă ați ști ce vă așteaptă la capătul visurilor n-ați mai renunța... niciodată...
Pentru exemplarul tău alege una dintre librăriile online:

Libris.ro

Cărturești.ro

eMAG.ro

Librărie.net