Despre


Despre Liviu C. Tudose - www.liviutudose.ro

 

 

Hei, hei, heeeeei!

 

Bag de seamă că te-am făcut oarecum curios de te-ai așezat în grabă pe aceată pagină să aflii câteva cuvinte despre mine. Un lucru bun, fiindcă și eu vreau să-ți ofer câteva cuvinte despre existența mea.

 

Atunci...

 

Altfel spus, primul meu impact cu această civilizație a fost... hă hăăăăăăă... pe vremea când faimosul Soare zâmbea cu gura pân' la urechi bucurându-se de simplitatea unei șuete selecte cu misterioasa Lună. Mda,  pe-atunci păreau mai „apropiați”. 🙂

 

Așa c-am văzut lumina zilei la începutul anilor '80 în minunatul Lugoj multicultural, cel așezat pe malurile Timișului – râu ce mi-a îmbogățit sufletul cu dorul pentru lichidul magic al vieții – apa. Tot el fiindu-mi și „muza” lucrării mele de licențe prin intermediul căreia am absolvit cu entuziasm Facultatea de Geografie din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

 

Dacă-n prima parte a vieții am plutit în bătăia vântului fără vreo direcție precisă, ca o corabie fără pânze și ancoră ce străbate haotic mările infinite, mai târziu, în adolescență, am urmat aceeași cale „sigură” experimentând câteva joburi „scurte” care oarecum îmi înlesneau existența însă nu-mi ofereau libertatea atât de dragă sufletului meu...

 

Despre Magic me Liviu Tudose

 

 

Și-apoi ce!?

 

Și-apoi m-am îndrăgostit! M-am căsătorit și-au apărut în viața mea un junior și-o junioară, care m-au ajutat să am o altă perspectivă asupra vieții. În tot acest timp împreună cu soția am pornit pentru prima dată o afacere de familie în domeniul turismului și mai târziu un business online internațional de rețea.

 

Acum?

 

Eeeeh, hai, că după toate astea încă-s o tânără speranță. Dar recunosc, când ești prins în vâltoarea vieții cu greu mai ai timp să te gândești la micile bucuriile ale sufletului tău.

 

Dar m-am gândit! M-am gândit la copilăria mea, la primul stilou primit în dar de Crăciun sau la mașinăria de făcut poze alb-negru din aceeași perioadă. Mi-am reamintit cât de bine îmi era când scriam sau când fotografiam. Și mi-am promis ca indiferent de situația să nu mai renunț la lucrurile care-mi aduc împlinire și libertate. Perfectiunea o atingi atunci când iei decizia să-ți urmezi visul!

 

În anii ce vor urma...

 

Voi fi aici pentru că îmi doresc să aduc o rază de lumină în existenta celor care caută un gând bun ce le poate încânta simțurile: privirile prin fotografie, auzul prin „scurtele gânduri despre viață”, sufletul prin poveștile nemuritoare, și chiar partea financiară prin intermediul businessul online. Toate răspândesc același entuziasm, fiindcă tot ce fac, fac cu dragoste.

 

„Cei mai frumoși ani sunt anii ce vor urma”, iar eu voi fi aici pentru cei ce caută o direcție... voi fi aici...

 

Cu gânduri sincere,

Liviu

Trăiesc cu mare intensitate și satisfacție clipa în care după mulți ani de muncă am reușit să-mi văd visul devenit realitate. Acum, „capodopera mea literară” inspiră și încântă miliarde de suflete!

 

Liviu C Tudose - Supraviețuirea unei civilizații - Cercul de foc - www.liviutudose.ro - Copertă

 

Mai multe detalii pe pagina oficială a cărții - Supraviețuirea unei civilizații. Cercul de Foc

 

 

Pasiunile mele dragi:

Discutăm? Trimite-mi o scrisoare...

Urmele presărate de cerneala jucăușă pe hârtia luminoasă vor transmite la destinație, prin intermediul unei scrisori vesele, gândurile voastre frumoase venite de departe.

Diligența va veni neîntârziat, indiferent de vremuri și-mi va aduce acasă, în cutia poștală, plicul cu vești minunate!

Așa voi trăi și eu fiecare mesaj electronic din căsuța mea poștală. Vremurile se schimbă, dar de multe ori sufletele noastre rămân așternute în locurile pe care le vom iubi cu toată ființa noastră...

Trimite-ți gândurile frumoase spre mine, și cine știe, poate voi ține cont de ele la următoarea mea scriere universală! 😉

Promit să-ți răspund în maxim douăzeci și patru de ore.

Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem. Cu aleasă considerație,

Liviu Tudose